Овен – Ангелите ви съветват да обърнете внимание на необичайни и

...
Овен – Ангелите ви съветват да обърнете внимание на необичайни и
Коментари Харесай

Ангелски съвети за всяка зодия

Овен – Ангелите ви поучават да обърнете внимание на необикновени и нови мисли, които ще ви хрумнат в този ден. Те желаят да помислите над новите хрумвания и да започнете скоро да ги прилагате. Увереност, сила, кураж.

Телец – Може би през днешния ден ще прекарате деня в компанията на деца или внуци; също по този начин, ангелите ви поучават, че би трябвало да обърнете внимание на вътрешното си дете, да си спомните за неговите стремежи и потребности. Запитайте се още в този момент: какво желая? Първият отговор, който ви пристигна на разум е правилния.

Близнаци – Ангелите ви поучават, че би трябвало да разтоварите мозъка си и за това може да се наложи да потърсите усамотение. Съдбата обича понякога да изпитва тези, които покровителства. Бъдете уверени, че можете да се справите с сложните задания.

Ракът – Следващият път, когато кажете: „ Трябва, длъжен/длъжна съм “ – помислете: може би нещо може да се направи по друг метод, помолете висшите сили да ви покажат опция.

Лъв – Ангелите ви поучават, че не е добре, когато някои значими каузи се жертват за сметка на други. Не забравяйте за салдото и почивката. Обърнете внимание на вашите деца, внуци или домашни любимци.

Дева – Ангелите споделят, че през днешния ден е добър ден за асимилиране на нови познания и умения! Не правете от мухата слон. Не се опитвайте да действате сляпо, отделете време да помислите за вероятните последици.

Везни – Трябва да обърнете внимание на знаците и сигналите, които ангелите ви изпращат. Това може да бъде всичко: дочута фраза или реклама на рейса. Можете също по този начин да помолите ангелите за упътване и да наострите ушите си.

Скорпион – Ангелите ви поучават да успокоите мозъка си. Събуждайки се заран, дишайте умерено и надълбоко и помолете ангелите за съвет. Обърнете внимание на мислите или облиците, които идват при вас.

Стрелец – Ангелският съвет е, че би трябвало да се отървете от гнева и негодуванието; не е належащо да простите грешките, само че простете на индивида, с цел да намерите покой. Съдбата по-често протяга към вас ръка, в сравнение с да ви остави на пътя на тестванията.

Козирог – Момент, когато би трябвало да се претеглят всички плюсове и минуси и да извършите рационален избор. Намирането на решение може да бъде мъчно първоначално. Безпристрастен другар или консултант могат да ви оказват помощ обективно да оцените всичко, преди да вземете дефинитивно решение.

Водолей – Дори да сте позволили доста неточности, ангелите въпреки всичко ви гледат и виждат вашата красива душа. Бъдете положителни и вие към себе си. Намирайте и в неприятните моменти позитивното.

Риби – Ангелите ви припомнят, че когато сте щастливи, вашата вътрешна светлина изпълва хората към вас с топлота. Затова не я губете, поддържайте я по всевъзможен начин. Ангелите бдят над вас и няма да ви изоставят в сложен миг.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР